Multihand Perfect Pairs European Blackjack Gold wordt met 2 pakken kaarten gespeeld. Het is een multihand spel, waardoor je tot en met 5 handen tegelijk kan spelen. Het huisvoordeel bedraagt 0,42%.

Nu Perfect Pairs European Blackjack spelen

Om direct Perfect Pairs te spelen, ga dan naar een online casino. Ga in het menu naar "Table Games" en filter op "Blackjack". Zoek dan naar de naam "Perfect Pairs". Je kunt ook direct de zoekfunctie met deze naam gebruiken. Mr Green Perfect Pairs

European Blackjack spelregels

In deze uitleg van de European Blackjack spelregels gaan we in op de belangrijkste regels. Splitsen is mogelijk bij twee kaarten met dezelfde waarde. Verdubbelen is mogelijk bij een kaartwaarde van 9, 10 of 11 als geen van beide kaarten een Aas is. Verdubbelen is echter niet mogelijk nadat er al gesplitst is. Insurance wordt aangeboden in tegenstelling Surrender dat niet mogelijk is. De bank zal op elke 17 punten passen.

Specifieke Perfect Pairs regels

De Perfect Pairs is een zogeheten sidebet. Om een sidebet te plaatsen moet je een inzet plaatsen naast het inzetvak waar een klein rondje is weergegeven. In het kleine rondje staan twee P's als afkorting van Perfect Pairs. Het is niet verplicht een inzet te plaatsen. Als je geen inzet plaatst kun je ook geen uitbetaling van de sidebet verwachten.

Wil je wel de sidebet plaatsen, dan kan dit alleen voor aanvang van een ronde. Je hoeft geen inzet op het normale inzetvak te plaatsen als je met de sidebet wil spelen. Je kunt dus ook alleen de sidebet plaatsen. De uitbetaling van de Perfect Pairs sidebet is afhankelijk van de combinatie van de eerste twee kaarten.

De uitbetaling van een zogeheten "Mixed Pair" bedraagt 7 op 1. Dit is de definitie van een paar kaarten van dezelfde waarde, maar van een verschillende soort (klaver, ruiten, schoppen en harten).

De uitbetaling van een zogeheten "Coloured Pair" bedraagt 15 op 1. Dit is de definitie van een paar kaarten van dezelfde waarde, met een verschillende soort, maar wel dezelfde kleur (zwart of rood).

De uitbetaling van een zogeheten "Perfect Pair" bedraagt 30 op 1. Dit is de definitie van een paar kaarten die exact hetzelfde zijn, dus met dezelfde waarde en van dezelfde soort.

Perfect Pairs European Blackjack strategie

European Blackjack Strategie